Glasreiniging

In Oterleek en omgeving (ongeveer 40 kilometer rond Oterleek) is G. Huisman Glas & Gevelreinigingsbedrijf actief voor particulieren, bedrijven en kantoren. Wij verzorgen de glasbewassing binnen en buiten en kunnen daarbij bouwen op een ervaring van meer dan 20 jaar.

Door onze gedegen vakkennis beheersen wij alle kneepjes van ons vakgebied als glazenwasser. Wij kunnen ramen binnenshuis en buitenshuis voor u wassen en hebben de beschikking over eigentijdse materialen, waardoor u altijd verzekerd bent van een fris en streeploos resultaat. Vervuilde ramen hinderen het binnenvallen van licht, waardoor u minder woonplezier of werkplezier beleeft. Wij lappen de ramen in uw woning of bedrijf aan de binnenkant op momenten dat dat u het beste uitkomt. Hierdoor kunnen de dagelijkse werkzaamheden ongehinderd voortgang vinden. Wij begrijpen goed dat een ongehinderd familieleven of ongestoorde bedrijfsactiviteiten belangrijk voor u zijn. Daarom kunt u vertrouwen op onze flexibiliteit.
Door een vakkundige glasbewassing krijgt de beglazing in uw interieur weer een representatieve uitstraling. Uiteraard nemen wij ook de reiniging van de kozijnen en de vensterbanken mee tijdens het wassen van de ramen.

Voor het wassen van de ramen op de begane grond buiten gebruiken wij het Tucker pole-systeem, voor binnen maken wij gebruik van spons en wisser. Om hardnekkige vervuiling te voorkomen, door het ophogen van verontreinigingen, waardoor het reinigen van de ramen moeilijker wordt, adviseren wij om de ramen buiten regelmatig te laten wassen. Voor hoger gelegen ramen tot een hoogte van 15 meter boven het maaiveld maken wij gebruik van telescopische glasbewassing. Hierbij wordt osmotisch water gebruikt. Dit water is ontdaan van mineralen, waardoor het water niet gewist hoeft te worden en een streeploos resultaat heeft.
Voor ramen hoger gelegen dan 15 meter van de grond zetten wij een hoogwerker in. Netjes gelapte ramen geven uw pand een uitnodigende uitstraling, wat bezoekers en passanten zeker zal opvallen. U krijgt hiermee een visitekaartje voor uw bedrijf of woning. Een goede glasbewassing is de passie van G. Huisman Glas & Gevelreinigingsbedrijf, door het leveren van uitstekende kwaliteit en een prima service zijn wij inmiddels een gevestigde naam in de regio rond Oterleek. Vele vaste klanten maken al gebruik van onze dienstverlening. Wij hebben voldoende capaciteit voor kleine en grote projecten, zodat wij ook nieuwe klanten kunnen begroeten.

Vanwege een efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij onze diensten aanbieden tegen een zeer concurrerend tarief, informeer naar de mogelijkheden en/of vraag een vrijblijvende, scherpe offerte aan. Uw project is onze zorg, wij zijn u graag van dienst!