Gevelreiniging

G. Huisman Glas & Gevelreinigingsbedrijf heeft zich onder andere gespecialiseerd in gevelreiniging. Onze dienstverlening richt zich op particulieren, bedrijven en instellingen. Een grondig gereinigde gevel geeft een pand een frisse uitstraling. Na verloop van tijd kan een gevel in Oterleek en omstreken verontreinigd raken door luchtvervuiling en/of uitlaatgassen. Op dat moment is het tijd om ons in te schakelen. Des te langer u wacht, des te moeilijker een reiniging van de gevel wordt, daarom adviseren wij onze klanten om dit voor te zijn. Een periodieke reiniging van een gevel met behulp van hogedrukspuiten en stoomcleaners scheelt tijd en dus kosten.

Ook voor de reiniging van gevelbeplating, zoals damwandprofielen en Presta panelen is dit een beproefde methode. Wij hebben ook de beschikking over een Tucker pole-systeem, waarmee deze gevelbeplating grondig gereinigd kan worden. Bestrating die vervuild is of aangetast is door mosvorming kunnen wij ook vakkundig reinigen. Met een hogedrukspuit ziet de bestrating er weer als nieuw uit.
Is uw houtwerk, zoals een dakkapel aangetast door vuil, dan is het belangrijk om deze tijdig te laten reinigen. Als het vuil zich eenmaal heeft opgehoopt, dan kan dit zich zodanig vastzetten dat het moeilijker te verwijderen is. Als u kiest voor een regelmatige reiniging, waarbij u zelf de frequentie bepaalt, kunt u problemen voorkomen.
Voor het periodiek onderhoud aan uw gevel of gevelbeplating bieden wij aantrekkelijke onderhoudscontracten tegen een gunstig tarief. Hiermee bent u altijd verzekerd van een smetteloze gevel.
Tucker-pole gevelreiniging
Als wij een gevelreiniging verzorgen, dan maken wij altijd gebruik van verantwoorde reinigingsproducten, die geen schadelijke effecten hebben op het milieu. Naast de reiniging van vervuilde gevels van bestaande panden, kunt u G. Huisman Glas & Gevelreinigingsbedrijf ook inschakelen voor de opleveringsschoonmaak van de gevels van nieuwbouwpanden in de regio Oterleek. Tijdens de schoonmaak van de nieuwe gevel worden de resten van metselwerk, voegwerk en achtergebleven cement resten onder hoge druk verwijderd.

Wilt u dus weer een fraaie gevel voor uw woning of bedrijfspand en wilt u verzekerd zijn van een optimaal resultaat, gebaseerd op onze ruime ervaring en expertise? Zoekt u dan niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden. Wij zijn u graag van dienst! Informeer naar de mogelijkheden en de gunstige tarieven die wij u kunnen bieden. Onze offertes zijn altijd duidelijk, zonder kleine lettertjes of verrassingen achteraf en uiteraard geheel vrijblijvend.